София. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията

...
София. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с депутати, кметове и общински ръководители от ГЕРБ - София област

София. Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов организира през днешния ден работна среща с народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, регионалният координатор на партията Галя Георгиева, кметове на общини и общинските ръководители от ГЕРБ – София област. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На срещата участва и регионалният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов.
Цветан Цветанов разиска с представителите на ГЕРБ-София област настоящата политическата конюнктура в страната. Той подчертава върху напъните на ГЕРБ, които са ориентирани към реализирането на сполучливи политики в локалната власт. На срещата бяха сложени въпроси, касаещи проблемите и развиването на региона. В рамките на работната среща Цветанов подсети, че ГЕРБ не толерира разделянето на общините на „ наши и ваши ”, както и политическите опити за разделяне на хората в дребните обитаеми места.
Цветанов заключи и главните заключения от неотдавна състоялата се среща на президента на Европейската национална партия (EНП) Жозеф Дол с кметовете и ръководителите на Общинските препоръки от цялата страна, определени с листата на ГЕРБ. „ На нея Жозеф Дол разяснява, че ръководените от ГЕРБ обитаеми места са придобили същински европейски образ в последните години. Президентът на ЕНП акцентира, че българските градове и села се развиват непрестанно и изрази убеденост, че стандартът на живот на всички български жители ще бъде осезаемо усъвършенстван под управлението на тези кметове. Наша задача и отговорност е да продължим тази добра наклонност, с цел да затвърдим положителните усещания “, акцентира Цветанов пред представителите на ГЕРБ-София област.
Заместник-председателят на партията напомни, че от ГЕРБ непрекъснато сме при хората във всички региони на страната, а не се сещаме за тях единствено по време на избори. Като образец Цветанов уточни постоянните приемни за жители, които вършат народните представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР