София. Заместник-министрите Милко Бернер и Красимир Ципов проведоха среща с

...
София. Заместник-министрите Милко Бернер и Красимир Ципов проведоха среща с
Коментари Харесай

Заместник-министрите Милко Бернер и Красимир Ципов проведоха среща с делегация на Международната организация по миграция

София. Заместник-министрите Милко Бернер и Красимир Ципов организираха среща с делегация на Международната организация по миграция, ръководена от господин Еуженио Амбрози, шеф на районния офис на Международната организация по миграция за Европейски Съюз, ЕИП и НАТО, която е на работно посещаване у нас. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи (МВР). Те благодариха за постигнатото дългогодишно съдействие с интернационалната организация по реализирането на миграционните политики и ефикасното ръководство на миграционните процеси на национално равнище. По думите им, меморандумът за съдействие, подписан преди две години сред Министерство на вътрешните работи и МОМ, се трансформира в постоянна основа за създаване на още по-тясно взаимоотношение. Те дефинираха срещата като навременна и потребна, в подтекста на целите, заложени от държавното управление в границите на председателството на България на Съвета на Европейски Съюз. Възможността да се употребяваме от експертизата на организацията в този подтекст е изключително скъпа за нас, показаха от управлението на Министерство на вътрешните работи.
На срещата бяха показани рекомендациите на МОМ към идното Българско председателство и бе засвидетелствана ангажираността към продължаващото съдействието сред интернационалната организация и и способените структури на Министерство на вътрешните работи.
Като израз на благодарност и почитание към поддръжката, която организацията оказва на страната, управлението на ведомството връчи на Еуженио Амбрози плакет на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР