София. За втора поредна година народният представител от ГЕРБ Иван

...
София. За втора поредна година народният представител от ГЕРБ Иван
Коментари Харесай

12 000 лв. събра на рождения си ден народният представител от ГЕРБ Иван Миховски за фондация „Искам бебе“

София. За втора поредна година националният представител от ГЕРБ Иван Миховски отпразнува рождения си ден с благотворителна самодейност. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Всички поканени на персоналното празненство бяха готови, че рожденикът не чака персонални дарове. Вместо това гостите му съгласно желанията и опциите си можеха да дарят средства за двойки с репродуктивни проблеми, обединени от фондация „ Искам бебе “.
Миналата година Миховски събра за идеята си към 3500 лева Днес вашият „ подарък “ оттогава към този момент е на 5 месеца и се споделя Рая, показа с голяма наслада националният представител, който за втори мандат е в Народното събрание и не крие, че най-голямата му цел да влезе в Народно събрание е да подкрепя хората, които желаят, само че имат проблеми да станат родители.
В известно заведение в Орешак в събота вечер той събра сътрудници от Народното събрание, общински съветници от Троян, предприемачи, доста другари, измежду които и министърът на районното развиване Николай Нанков и заместник-председателят на Народно събрание Цвета Караянчева, кметове от ГЕРБ. Всички те събраха над 6000 лева, а впечатлен от щедростта им един от гостите удвои сумата.
Това е поддръжка за инвитро процедура за три фамилии. Ако и Бог е с нас следващата година тук би трябвало да има още три колички с бебета, разчувствуван благодари на гостите си Миховски.
Средствата бяха оповестени и връчени на сцената на скъпия другар на рожденика Радина Велчева, която сътвори и дълги години бе главен мотор на фондацията „ Искам бебе “. Всички, които добре познават Радина, знаят, че тя посвети години от живота си на това да стане майка и да поддържа хората като нея. Днес Радина Велчева има две прелестни дечица, „ които Бог ми изпрати “, а стотици са фамилиите, които са станали родители с помощта на нейната голяма помощ и поддръжка.
Няма думи, с които мога да изразя благодарностите си към Иван и към всички вас за това, което направихте довечера, сподели съвсем разплакана от благополучие тя след приемане на дарението, което в понеделник ще бъде импортирано по банков път.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР