София. За пореден път съм във възхита от работата на

...
София. За пореден път съм във възхита от работата на
Коментари Харесай

Инспектор Мария Ботева: За пореден път съм във възхита от работата на доброволците в БЧК

София. За следващ път съм във възхита от работата на доброволците. Благодаря на уредниците, че за следващ път поканиха полицията да бъде посетител и да се любува на това, което са научили доброволците по време на своето образование. Това сподели контрольор Мария Ботева от „ Пътна полиция “ след провелата се проява на избавителни дейности при случай с зародил пожар в образователна среда, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Моето благопожелание към вас е в никакъв случай през живота си да не забравяте мигове като днешния и в никакъв случай да не се срамувате от това, което изпитвате и в никакъв случай да не се притеснявате да изразявате това, което изпитвате. Не се срамувайте от себе си, от провалите си, от всичко това, което като белег може да остави едно нещастно събитие, с каквито светът се цялостни всекидневно “, насочи благопожелание към доброволците Ботева. Тя добави, че ги поучава в никакъв случай да не крият белезите си, както през днешния ден ловко показват прелестната маскировка с грим за демонстрацията, тъй като, единствено когато са открити с хората, ще бъдат по-добри и ще срещат повече помощ.

„ Пожелавам ви да сте здрави и да се усмихвате в навечерието на тези светли празници като Коледа “, приключи приветствените си думи инспекторът от „ Пътна полиция “.

Зорница КОСТАДИНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР