София. Всеки пети клиент на ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита

...
София. Всеки пети клиент на ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита
Коментари Харесай

Всеки пети клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД предпочита да получава фактурата си по електронен път

София. Всеки пети клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД избира да получава фактурата си по електронен път. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Отказалите се от хартиения документ към този момент са 423 000. Статистиката регистрира растеж от 18% при регистрациите за електронна фактура през първото тримесечие на тази година в съпоставяне със същия интервал на 2018 година
През януари 2019 година регистрациите за електронна фактура се усилиха със 100% по отношение на януари предходната година. Над 6% от регистрациите за приемане на фактура онлайн са направени през фейсбук профила на сдружението @cezelectrobg.
Устойчиво нараства броят на клиентите, които правят оценка удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура. Електронната фактура подсигурява сигурна отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Бързото и навременно приемане на информацията за месечните отговорности, сигурният достъп до данните когато и да е, обезпечават в допълнение успокоение и комфорт.
Освен безспорните си екологични изгоди, електронната фактура е извънредно комфортна за клиентите. Те я получават незабавно след издаването ѝ и имат достъп до списък на месечните си сметки за електрическа енергия. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Електронната фактура е безвъзмездна услуга, която може да бъде декларирана на www.cez.bg, през фейсбук профила на сдружението @cezelectrobg, в центровете за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, на телефон 0700 10 010 или в офисите на Изипей. За регистрацията е нужен потребителски номер, оторизационен код и имейл адрес. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата, по този начин и на посочения от тях имейл адрес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР