София. Време е да си повярваме и да тръгнем към

...
София. Време е да си повярваме и да тръгнем към
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цветелина Пенкова, БСП: Време е да си повярваме и да тръгнем към промяната

София. " Време е да си повярваме и да тръгнем към смяната. " Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Цветелина Пенкова, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Тя приказва пред жителите в Южния парк в София по време на събитието " Виж ме, аз съм с мама ", проведено от Обединението на жените-социалистки към Българска социалистическа партия - София с ръководител Таня Найденова. На него участваха още претендентите за евродепутати Петър Витанов и проф. Мариела Модева, както и водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. " Тези избори са първата стъпка, която ние, българите, можем да създадем към смяната. Да заявим, че имаме самочувствието и вярата да поемем по различен път, да сменим този модел на ръководство ", сподели Цветелина Пенкова. " Живяла съм дълги години в чужбина и зная защо става въпрос. Натъжава ме фактът, че доста българи, млади фамилии, избират емигрантския живот. Също по този начин знам, че всички тези българи биха избрали да останат тук, в случай че могат да получат естествени условия за заслужен живот. Защото няма нищо по-хубаво от това- мама, баща, баба и дядо да са до теб и когато имаш потребност, да са ти опора. За жал, средата в България не разрешава на всички тези млади фамилии да обезпечат на децата си бъдещето, което заслужават. И ние би трябвало да се борим за смяна на тази среда. Трябва да повярваме, че България може да предложи повече на децата си. Ние можем да изпълним тази смяна. Тя ще тръгне от нас с успеха на 26-и май, с номер 18 ", добави Цветелина Пенкова.
Проф. Мариела Модева, претендент за евродепутат на левицата, добави, че поддръжката от хората ще е освен за обществена Европа, само че и за обществена България. " За да може българските жители, нашите деца да порастват в едно общество, което демонстрира грижа към тях, тъй като най-уязвими от обществено изключване са фамилиите с един родител и многодетните фамилии. И тъй като средствата, които получават, са напряко смешни на фона на европейските. И поради това претендентите в листата на " Българска социалистическа партия за България " сме стимулирани да се борим за идеята " Хората в центъра на политиките ", за една по-социална Европа. По този метод да стартира и смяната в България. Нашият лозунг е: " Справедливост в този момент! ". " Не! " на насилието във всичките му форми, " Да! " на отбраната на децата, на фамилиите, на изконните български полезности и, несъмнено, на свещеното право на глас. Да го упражним на 26 май, с №18 в интегралната бюлетина ", сподели Мариела Модева.
" Изборите на 26-и май са значими освен за Европа, само че и за нашата страна, град, даже квартал ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. " Време е за смяна, време е за правдивост в този момент ", сподели той. " България има потребност от обективни приходи, от качествено опазване на здравето и обучение, от налична среда за хората в неравностойно състояние, от по-висок стандарт на живот. Нека да дадем сила и очакванията си на нашите претенденти за представители в Европейския парламент! За да получат те шанса да се борят за правдивост - за нас и за нашите деца. Когато прекрачат прага на Европейския парламент да не не помнят задачата, с която сме ги изпратили - превъзмогване на неравенствата и правдивост в този момент. Нека на 26 май всички да упражним правото си на глас и да не разрешаваме различен да дефинира бъдещето ни. Време е да сложим точка на това ръководство и да сложим началото на смяната в София и в България! ", посочи Паргов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР