София винаги е била красив град, през един период беше

...
София винаги е била красив град, през един период беше
Коментари Харесай

Арх. Максимилиано Фуксас: София винаги е била красив град

София постоянно е била хубав град, през един интервал беше по-индустриална и това извънредно замърсяваше. И в действителност преди две години, като пристигнах в София и видях, че е замязяла на един съвременен, извънредно хубав и доста зелен град. Това съобщи в предаването " Денят стартира " звездата на италианския дизайн Максимилиано Фуксас. Конфиндустрия България взаимно с Посолството на Италия провеждат конференция " Дизайн и стабилно развиване ", а специфичен посетител е Максимилиано Фуксас.

За София се обрисуват няколко значими състезанието, които би трябвало да намерят мястото на една хубава, знакова постройка тъй че София да откри своята същинска архитектура, с цел да стане тази постройка запазената марка на града, изясни основният проектант на София арх. Здравко Здравков
арх. Здравко Здравко, основен проектант на София: Започваме с няколко градски пространства, които са основни за продължение на пешеходните ни зони, а това е пространството към Св. Неделя. Очакваме пространството към Централната жп гара също да бъде създадено и да даде една връзка по Мария Луиза към останалата част от пешеходните пространства. В същото време продължаваме и така наречен трета зона - това е пространството от Раковски до площад Независимост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР