София Вергара сподели в публикация в Instagram за рака, от

...
София Вергара сподели в публикация в Instagram за рака, от
Коментари Харесай

София Вергара споделя за борбата си с рака

София Вергара показа в обява в Instagram за рака, от който е боледувала, когато е била по-млада.

София Вергара отвори сърцето си за своите фенове.

49-годишната актриса разгласява покъртителен текст в Instagram за рака, от който е страдала, когато е била по-млада.

„ На 28 в никакъв случай не съм очаквала да чуя думата „ рак “. Това беше просто рутинна инспекция. Но лекарите откриха буца в гърлото ми и тази дума стана част от моята история. Прекарах безчет часове в лъчева терапия и хирургия. Днес мога да се дефинира като оживяла от рак “, написа красивата американка с колумбийски корени.

ВИЖТЕ СЪЩО:

„ Това беше първият ми клас по актьорско майсторство след диагноза и лекуване и визията на белега на гърлото ми ми припомня какъв брой благословена се усещах този ден и всеки ден от този момент. Щастлива съм и съм признателна, че мога да споделя моята история и да кажа: ранната предварителна защита е толкоз значима! “ , продължи звездата от „ Модерно семейство “, преди да посъветва клиентите си да насрочат час за обзор, в случай че той „ към този момент не е изработен “.

 Джо Манганиело и София Вергара
Джо Манганиело и София Вергара
От юли 2014 г.е спътница на артиста Джо Манганиело (появи се в „ Истинска кръв “, „ Спайдърмен “ и даже „ Как се срещнах с майка ти “). Годежът им беше разгласен през декември 2014 година, а двамата се ожениха през идната година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР