София Вергара приписва на външния си вид отварянето на вратите

...
София Вергара приписва на външния си вид отварянето на вратите
Коментари Харесай

София Вергара казва, че би било „абсурдно“ да се чувства зле, че външният й вид я е тласнал към славата: „Моят паспорт към света“

София Вергара приписва на външния си тип отварянето на вратите към международната звезда и тя отхвърля да се усеща зле от това.

Актрисата от „ Гризелда “ сподели, че е наясно, че външният й тип й е дал крайници в промишлеността, само че упорства, че личността й я е задържала в бизнеса.

„ Би било неуместно да го отрека или това да ме накара да се усещам зле “, сподели Вергара пред испанския вестник El País.

„ Моите великански цици и моето тяло отвориха порти за мен; те бяха моят паспорт към света, когато бях на 20 години, когато започнах като модел, само че през днешния ден съм на 51 години и към момента съм тук. “

Вергара обаче споделя, че способността й да поема опасности е това, което в последна сметка е затвърдило блестящата й дълга десетилетия кариера в малкия екран.

„ Не върша мозъчна хирургия, това е просто развлечение и най-лошото, което може да ми се случи, е да кажат, че наподобявам противен или че този гъз не знае по какъв начин да се държи. Мога да го понеса “, сподели тя на изхода.

Майката на едно за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР