София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело се развеждат след

...
София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело се развеждат след
Коментари Харесай

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след 7 години брак

София Вергара и брачният партньор ѝ Джо Манганиело се развеждат след седем години брак, предава Page Six.

Двойката оповестява в изказване пред изданието: " Взехме сложното решение да се разведем. Като двама души, които доста се обичат и ги е грижа един за различен, учтиво молим за почитание към персоналния ни живот в този миг, когато навлизаме в този нов стадий от живота си. "

Красавицата от " Модерно семейство " сега чества 51-ия си рожден ден в Италия с група другари, само че без Манганиело и без годежния си пръстен.

Източникът прибавя: " От известно време София и Джо се отдалечават един от различен и в този момент се дистанцират, с цел да обмислят бъдещето си. "

Двойката беше забелязана за финален път дружно предишния месец в Хобокен, Ню Джърси, когато Вергара посети 46-годишния Манганиело на снимачната площадка на новия му план " Nonnas " с Винс Вон.

Отсъствието на Манганиело от ваканцията на София не остана неусетно от почитателите в Инстаграм, защото по-късно Вергара разгласява фотография с обръщение: " Когато животът ти даде лимони, идваш в Италия, с цел да ги изстискаш ".

Двойката се венча на обилна гала в Палм Бийч през ноември 2015 година пред 400 посетители - измежду които звездите на Вергара от " Модерно семейство " Ариел Уинтър, Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Джули Боуен, Сара Хайланд и Тай Бърел, както и звездите на Манганиело от " Истинска кръв " Анна Пакуин и Стивън Мойер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР