София Вергара и Ник Льоб бяха заедно десет години от

...
София Вергара и Ник Льоб бяха заедно десет години от
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО`Това не са замразени ембриони, това са моите дъщери Ема и Изабела!`: Когато София Вергара беше с бившия си годеник милионер, те се опитаха да създадат семейство за IVF. Години след като се разделиха – въпреки яростното й възражение – той иска

София Вергара и Ник Льоб бяха дружно 10 години от 2010 година, през което време сътвориха четири ембриона посредством IFV. Двама не взеха; другите двама остават замразени до ден сегашен

Бляскавата актриса сподели, че въпросът дали тя и Льоб ще имат деца е съдействал фактор за възможното им разлъка

51-годишната София към този момент има наследник, 32-годишния Маноло, от предходен брак и призна, че мисли повече за ставайки още веднъж баба, в сравнение с майка. Коя жена на нейно място не би съчувствала?

Един мъж обаче има доста друго — и много стряскащо — мнение за смяната в Обстоятелствата на София може да са от голяма важност както за нея, по този начин и за него и за децата, които двамата в миналото са желали.

Между двата си брака София имаше връзка с Ник Льоб, американски предприемач и артист, издънка на известната банкерска фамилия, която сложи началото на Lehman Brothers.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР