София. Възстановено е движението по южното локално платно на Северна

...
София. Възстановено е движението по южното локално платно на Северна
Коментари Харесай

София: Възстановено е движението по южното локално платно на Северна скоростна тангента, в участъка от бул. “Рожен“ до бъдещия пробив „Рожен“

София. Възстановено е придвижването по южното локално платно на Северна скоростна дъга, в сектора от бул. “Рожен “ до бъдещия пробив „ Рожен “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира работата по осъществяването на пътни поправки в града. В сектора на локалното платно на Северна скоростна дъга са построени нови пътни платна с циментова стабилизация, тротоари и осветяване. Локалното платно на Северната дъга обезпечава връзка със северните територии на София.
От 3 септември ще бъде възобновено придвижването по бул. “Прага “, както и маршрутите на транспортните средства на градския превоз в региона. На бул. “Прага “ завърши полагането на последния слой асфалт по пътните платна. Технологията на работа изисква приключването на 48 часа след полагането на последния износващ слой асфалт, след което придвижването ще бъде пуснато. Предстои в идващите два дни да бъде положена пътна маркировка и пешеходни пътеки, оформяне на зоните на спирките на градския превоз. След 3 септември работата ще продължи по създаване на нови тротоари от двете страни на булеварда.
Продължава цялостния ремонт на бул. “Шипченски проход “, от бул. “Асен Йорданов “ до ул. “Иван Димитров - куклата ". Работи се по пътното платно в посока ж.к. “Дружба “, оформят се нови бордюри, шахти за подземна инфраструктура, слага се ново осветяване. Предвижда се сектора от бул. “Шипченски проход “ да бъде приключен преди 15 септември.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР