София. В Народното събрание беше валидиран юбилеен пощенски блок с

...
София. В Народното събрание беше валидиран юбилеен пощенски блок с
Коментари Харесай

В Народното събрание беше валидиран юбилеен пощенски блок с марка, посветени на 140-ата годишнина от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция

София. В Народното събрание беше валидиран юбилеен пощенски блок с марка, първодневен плик и щемпел, отдадени на 140-ата годишнина от Учредителното заседание и приемането на Търновската конституция. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, ръководителят на Държавна организация „ Архиви “ Михаил Груев и кметът на Велико Търново Даниел Панов дружно валидираха пощенската марка.
От през днешния ден марката ще стартира своя живот, с цел да припомня за това знаменателно събитие, разяснява министърът на превоза, осведомителните технологии и известия Росен Желязков. Той уточни, че марката пресъздава духа на Велико Търново дружно с фрагменти от Конституцията. Неин създател е Ивелина Велинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР