София. В бездуховното време, в което живеем, е нужно задълбочаване

...
София. В бездуховното време, в което живеем, е нужно задълбочаване
Коментари Харесай

Васил Антонов: В бездуховното време, в което живеем, е нужно обръщане към християнските ценности и послания

София. В бездуховното време, в което живеем, е нужно задълбочаване на богословския разговор, превръщане към християнските полезности и послания. Това съобщи по време на Конференция „ Папа Франциск в България “ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Васил Антонов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Конференцията бе проведена от Института за проучване на обществата и знанието при Българска академия на науките и Атлантическия клуб в България. Според Aнтонов е значимо да се обръща внимание на такива знакови визити, тъй като те издигат връзката сред православието и католицизма и утвърждават общите ни християнски полезности.
Той акцентира, че папа Франциск идва на посещаване в България на 5 - 7 май с посланието „ Мир на Земята ”. „ От това се нуждае през днешния ден човечеството - от мир и от християнско единение “, безапелационен бе той.
„ На всички участници в конференцията поисквам триумф и ми позволете да изтъквам дребна част от Молитва за мир:„ Боже на мира, дай ни мир в душите, с цел да покажем с нашия живот, че мирът е вероятен на Земята. Амин. ”, приключи Васил Антонов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР