София. Столичната община, зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев и Центърът

...
София. Столичната община, зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев и Центърът
Коментари Харесай

В София ще се проведат поредица от събития за собствениците на лонгборд, скейтборд, ролери и тротинетки и техните приятели и почитатели

София. Столичната община, зам.-кметът по превоза Евгени Крусев и Центърът за градска подвижност (ЦГМ) провеждат тази събота, 12 август 2017 година, в София „ БулевАРТ “ - поредност от събития за притежателите на лонгборд, скейтборд, ролери и тротинетки и техните другари и фенове. Това оповестиха от пресцентъра на ЦГМ. В събота, под името „ ТранСпорт на ръб “, ще започнр първото по рода си събитие, което има за цел да покаже, че София е и ще бъде съвременен град, столица, в който има занимания и през горещото августовско лято.
От 10.00 до 16.00 часа на столичния бул. „ Ал. Стамболийски “ всички фенове на бордове, ролери, тротинетки, колела и други фенове на модерния и еко метод за напредване в града ще могат да карат свободно в сектора сред булевардите „ Княгиня Мария Луиза “ и „ Христо Ботев “. Специално за тях тази част на булеварда ще е свободна от коли.
Ще се проведат майсторски демонстрации на ролери - представители на съдружие „ Екстрийм скейт “ и звездите на новата международна фикс идея – лонгборда, ще покажат на какво са способни. Младежите от LongDayBoarding ще преподават и безвъзмездни уроци по ръб каране на начинаещи. Млади стрийтарт художници ще покажат онлайн върху пана от улични поправки своята визия за съвременна и постоянно изменяща се София. Сред тях са Виктория Котева и Радостин Неделчев - Чочо, който е и създател на логото на акцията. На празненството ще е и DJ Skrugie. Специални шатри ще имат екипите от „ Кахуна “, които ще оферират бордове за свободно прилагане и експериментиране на спорта, а пък младежите от „ Парашутка “ ще дават за експериментиране самонадуваеми парашутни барбарони, които се пълнят с въздух за няколко секунди с няколко елементарни загребвания на въздух. " Очакваме ви в събота в 10 ч. на бул. „ Ал. Стамболийски “/към храма „ Св. Неделя “, с цел да се забавляваме дружно ", показват още от ЦГМ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР