София Ставроу живее в Агадир - град, разположен в югозападната

...
София Ставроу живее в Агадир - град, разположен в югозападната
Коментари Харесай

Хора спят на улицата от страх да не се повтори труса ВИДЕО

София Ставроу живее в Агадир - град, ситуиран в югозападната част на Мароко. Като доста поданици на африканската страна и тя изживява ужаса от мощния трус.

Както съобщихме, по последни данни жертвите от земетресението в Мароко набъбнаха до 1037, а над 1200 са ранени.

Ето какво описа тя за труса пред GlasNews.bg:

" Земетресението беше безумно, стартира постепенно с безпрепятствено трептене за към 3-5 секунди. Достигна своя връх с 2 в действителност мощни земетресения. Сградите просто се срутиха. Хората изпаднаха в суматоха и започнаха да плачат. В Агадир се оповестява за пет смъртни случая. Често има слаби земетресения и хората са доста обезпокоени, че може да има още мощни трусове. Къщите имат големи пукнатини по стените. Много хора спаха на открито. Това е ужасяващо. Иска ми се никой да не претърпява това. Хората изгубиха къщите си, фамилиите си, целия си живот. Най-страшно е в Маракеш. Там са починали най-вече хора и целият град е в руини. В Маракеш водата и електричеството стопираха известно време след земетресението ".

София ни изпрати и фрагменти, показващи хора, които спят от лявата и дясната страна на пътя.
На намерено от боязън: Вторични земетресения принудиха хора да спят по улиците в Агадир, Мароко????

Според мароканските медии, това е измежду най-мощните трусове в кралството. На 24 февруари 2004 година трус с магнитуд 6,3 беше регистриран на 400 километра североизточно от Рабат. Жертвите са 628. На 29 февруари 1960 година Агадир е срутен от мощен трус, лишил живота на 12 хиляди души или една трета от популацията на града.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР