София. Служителите на реда трябва да могат да стрелят при

...
София. Служителите на реда трябва да могат да стрелят при
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Патриотите от ВМРО: Служителите на реда трябва да могат да стрелят при самозащита

София. Служителите на реда би трябвало да могат да стрелят при самоотбрана! Не отстъпваме от нашата позиция, макар че ЦИК употребява пълномощията си, с цел да ни репресира политически. Не отстъпваме и от това, че българските жители би трябвало да имат право да пазят здравето, живота и собствеността си! Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване (БНД) във връзка Решение 253-ЕП на Централната изборна комисия (ЦИК) от 23.08 ч. на 3 май 2019 година От политическата групировка показват също, че късно от ЦИК е издадено решение за санкция на Вътрешна македонска революционна организация и Ангел Джамбазки с неоснователни претекстове и преднамерено тълкувание на Изборния кодекс, точно поради думи в отбрана на чиновниците на реда и българските жители от страна на Джамбазки. „ Нека поръчителите на решението на ЦИК да застанат с имената си. Защо се крият зад назначенията си в комисията? “, декларират от Вътрешна македонска революционна организация и прецизират, че с въпросното решение Централната изборна комисия се произнася по сигнал на Съвета за електронни медии с вх. № ЕП-20-209/02.05.2019 година, за „ избирателен клип “ (а в действителност репортаж), излъчен по една от малките екрани, на който в два фрагмента се вижда българското знаме. На последвалите съвещания е взето решение Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ и лидерът на листата за евроизборите Ангел Джамбазки да бъдат санкционирани поради това, че има два фрагмента на знамето на Р България и че комисията:
„ …УСТАНОВЯВА нарушаване на възбраната на член 183, алинея 4, изр. първо ИК от претендента за член на Европейския парламент от Република България Ангел Чавдаров Джамбазки да се накърняват положителните нрави, каквото съставлява позитивната оценка за потреблението на огнестрелно оръжие от полицията и въоръжените сили при преодоляването на обществени вълнения “. Решението на ЦИК е оповестено тук, а цялостния текст на цитирания член от Изборния кодекс, може да да бъде забелязан на следния линк: https://www.cik.bg/bg/8.
„ От решението на ЦИК, ние Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, си вършим два извода – първо, че членовете на комисията не са прочели деликатно главния си нормативен акт – Изборния кодекс. В това число § 1, т. 17 от Допълнителните разпореждания.
Въпросният материал е репортаж, сниман и направен от ефирен екип на една от малките екрани. Това не е пропаганден клип на партия Вътрешна македонска революционна организация и не е направен от нас. И второ – благодарим на ЦИК, че явно са извънредно загрижени за положителното име и нрави на господин Джамбазки, защото, според наредбите на член 183, алинея 4 от ИК го глобяват за: „..материали, които накърняват положителните нрави, достойнството и положителното име на претендентите “. Госпожи и господа от ЦИК, радваме се, че сте загрижени за нашия претендент, само че доста Ви молим да оставите на нас да мислим за положителното име и нрави на заместник-председателя и лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Разбираме, че изпълнявате политически поръчки като се пробвате по всякакъв начин да спирате активността на най–активния представител на България в Екологичен потенциал и да саботирате, явно набиращата мощ партия Вътрешна македонска революционна организация, само че най-малко четете законите и правете юридически, а не политически разбор на обстановките. Вие сте сложени на позициите си, не като политици, а като специалисти. А що се отнася до изявлението на господин Джамбазки за събитията в Куклен и дейностите на полицията в Брюксел при такива обстановки, то ние Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация заставаме изрично зад него “, се споделя още в позицията.
Според Вътрешна македонска революционна организация чиновниците на реда от Министерство на вътрешните работи, Министерство на защитата и всички други служби за сигурност би трябвало да имат освен право, само че и цялостната поддръжка на страната да употребяват оръжията си, с цел да защитят себе си и всички български жители (от тайфа пияни цигани), като те би трябвало да имат цялост.
„ Категорични сме и стоим зад нашата дългогодишна позиция, че и всички българските жители би трябвало да могат да пазят здравето, живота и собствеността си. Искаме разширение на института на неизбежната защита, както и отпадане на бързото произвеждане за тежки закононарушения в Наказателно-процесуален кодекс “, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация и допълват, че българските жители би трябвало да имат опция да се бранят и би трябвало да бъдат бранени от страната.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР