- София ще изиграе днес първия си двубой за 2022

...
- София ще изиграе днес първия си двубой за 2022
Коментари Харесай

Червените откриват годината без Стойчо срещу поляци и мечтаят за трофеи

- София ще изиграе през днешния ден първия си дуел за 2022 година. Отборът на Стойчо Младенов ще излезе от 15:00 часа против полския Стал (Мелец) в контролна среща в спортния комплекс " Голд Сити " в Алания, като това ще са първи игрови минути за момчетата в алено след дните отредени напълно за физическа подготовка. " Червените " няма да бъдат водени от Младенов, който не е ситуиран. Така основна фигура на скамейката против Стал ще бъде правилният асистент на Екзекутора на Анатоли Нанков.

Тимът от София и всички негови последователи мечтаят, че след няколко месеца ще бъде комплициран завършек на хегемонията на. Припомняме, че във краткотрайното класиране ЦСКА - София изостава на две точки от " орлите ". Същевременно " алените " се надяват на триумф и в шампионата за Купата на България, където през март ще се изиграят четвъртфиналните борби. В лагера на клуба от Борисовата градина царува положително въодушевление, откакто не малко призове от церемонията за " Футболист на годината " отидоха при играчите на Стойчо.

Участие против Стал няма да вземе крилото, който се причисли към " алените " едвам през вчерашния ден. и също ще пропуснат спаринга в Алания, а по всяка възможност новото попълнение също ще остане фен. Останалите от състава на Младенов са на линия, като всеки би трябвало да играе по едно полувреме. Очаква се като титуляр под рамката да стартира.

Стал е по-напред в подготовката от софиянци, като в тима от Полша свети някогашният капитан на " алените " Божидар Чорбаджийски. Последният може да се изправи на терена против своя брат Георги, който е част от селекцията на българския отбор. Преди три дни футболистите от Мелец удариха с 3:0 на същия терен в " Голд Сити ", като попаденията във вратата на " белите " паднаха през вторите 45 минути. Съвсем неотдавна пък играчите на Стойчо Младенов разпуснаха на една от пистите за картинг в Южна Турция.

Следващите контроли на - София ще се играят в региона на Белек, където ще протече вторият стадий от подготовката на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР