София се управлява като офшорна кампания. Както при офшорките най-отпред

...
София се управлява като офшорна кампания. Както при офшорките най-отпред
Коментари Харесай

Делчев: София се управлява като офшорка

София се ръководи като офшорна акция. Както при офшорките най-отпред стои лице, което е безразлично на хората, с цел да не ги нервира, а зад него се крият тези, които прибират огромното парче от баницата. Тези хора към този момент са ясни - кой да работи в София вземат решение министър председателят Борисов и околните му компании.

Това съобщи в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ Димитър Делчев, лидер на листата на обединението „ Движение България на жителите “ (ДБГ, ЗНС, Национална движение „Симеон Втори", Път на младите), която поддържа гражданския претендент за кмет Мая Манолова.

На тези избори борбата е сред два тима – на смяната и статуквото. Промяната към този момент стана в Истанбул, стана и в Будапеща, време е да стане и в София, добави той. Статуквото от 14 години дава обещание всичко на всички, само че не извършва нищо. От 14 години чакаме цяло Околовръстно, електронна община и място в детска градина за всяко дете. На хората им писна. За листата на ДБГ залогът е смяната, промяната на корупционния модел на ГЕРБ. Мая Манолова желае и може да смени този модел и по тази причина я подкрепихме, сподели Делчев.

Да, Манолова има ляво минало, само че съумя да потвърди, че може да работи за дела, значими и за десните хора. Именно по тази причина получи поддръжката на жителите, които издигнаха кандидатурата ѝ.

София има 1,7 млрд лв. бюджет, представяте ли си, че в случай че най-малко половината от парите в публичните поръчки не се отклоняваха, от дълго време към този момент щяхме да имаме цяло кръгове, които да разтоварват центъра от паразитния трафик, естествени тротоари за пешеходците и доста повече ремонтирани улици, разяснява Делчев.

Той напомни, че с Манолова са подписали Платформа за гражданско ръководство с над 20 десни политики, измежду които неувеличаване на налозите, поддръжка за дребния и междинния бизнес в София посредством електронна община и понижаване на бюрокрацията, ваучери за частни детски градини за децата, останали без място в общинска.

Делчев заключи, че за по-чист въздух е належащо идващият общински съвет да подтиква използването на повече електрически автомобили в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР