София се тресе от поредния пошъл цирк с участието на

...
София се тресе от поредния пошъл цирк с участието на
Коментари Харесай

С шкембе напред Бойко Борисов поведе книжните Тигри към победа срещу Гонзо и Боримиров

София се тресе от следващия вулгарен цирк с присъединяване на премиера Борисов. Както преди време на Тодор Живков и Пенчо Кубадински им водеха упоени мечки за отстрелване и похвала с ловен подвизи, в този момент на Борисов му уреждат футболни победи. Вместо да е на работното си място в средата на седмицата, министър председателят рита мачле в състава на обичаните си "Бистришки тигри ", на които "извоюва " победа против самия Левски. Все отново, дано не забравяме, че "Тигрите " нямат нито една победа в А група.

Двубоят приключи 2:0 в интерес на отбора на Борисов. Министър-председателят сътвори няколко положения за своя тим, а в 25-ата минути играчите от Бистрица откриха резултата с гол на Светослав Петров.

Така приключи и първото полувреме, откакто на Левски беше анулиран гол поради игра с ръка на славната деветка на "сините " - Георги Иванов-Гонзо.

В състава на Левски блестяха имената на славни ветерани като Даниел Боримиров, Георги Иванов-Гонзо и Христо Йовов. На трибуните пък беше друга легенда на "сините " - Наско Сираков.

През втората част още веднъж по-дейният тим беше състава на Витоша "Бистрица ". Резонно няколко минути след съдийския сигнал "Бистришките тигри " стигнаха до второ попадение и дадоха огромна поръчка за успеха в дуела.

В 78-та минута тимът на Витоша Бистрица получи правото да извърши дузпа, само че ударът на премиера Борисов беше отразен от вратаря на Левски. В последна сметка "Бистришките тигри " се поздравиха с победа с резутлат 2:0.

Главен арбитър на срещата беше елитният рефер Николай Йорданов.









Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР