София. Създадена е работна група, която обсъжда въвеждането на по-строги

...
София. Създадена е работна група, която обсъжда въвеждането на по-строги
Коментари Харесай

Зам.-министър Валентин Йовев: Обсъжда се въвеждането на по-строги правила за дейността на надзорните и консултантски фирми в строителството

София. Създадена е работна група, която разисква въвеждането на по-строги правила при регистрацията и активността на надзорните и консултантски компании в строителството. Необходимо е да се ускори независимостта на надзорните и консултантски компании от проектантите и строителите в сектора. Това сподели пред представители на медиите заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев, оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството . Днес той откри 50-ото юбилейно издание на ревюто „ Стройко Експо “, което се организира в Националния замък на културата до 28 октомври.
„ Министерството на районното развиване и благоустройството работи в посока одобряване на все по-благоприятни условия за бизнеса в строителния бранш, с цел да бъде улеснено и подтиквано предприемачеството у нас “, сподели заместник-министърът при откриването на ревюто.
„ Експозицията на над 180 български и задгранични компании за технологии и артикули за възстановяване на околната среда и качеството на живот е безапелационен индикатор за сполучливата интеграция на българската строителна промишленост “, уточни той.
„ През последните 25 години ревюто „ Стройко Експо “ се наложи като сполучлив център за търговия и информация, като предлага от ден на ден качествени артикули и услуги. Благодарение на него всички участници в инвестиционно-строителния развой имат опцията да се осведомят и да създадат своя избор в многообразието на продуктите на една от най-бързо разрастващите се промишлености “, означи заместник-министър Йовев.
Той добави, че ревюто продължава да се утвърждава като пресечна точка за реализиране на директни контакти и продан на информация сред бизнесмени, компании и консуматори.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР