„София Саут Ринг Мол” ЕАД, собственик на Sofia Ring Mall,

...
„София Саут Ринг Мол” ЕАД, собственик на Sofia Ring Mall,
Коментари Харесай

Кредитът на Sofia Ring Mall е вече в една банка

„ София Саут Ринг Мол” ЕАД, притежател на Sofia Ring Mall, сплоти всичките си заеми в Пощенска банка. Това стана вследствие на сполучливото изкупуване на участията на останалите кредитори. Синдикираният заем е с първична стойност 88 млн. лева и беше провиснал през 2014 година Благодарение на договорката Sofia Ring Mall ще изплаща заема си при усъвършенствани лихвени условия, по-дълъг период и ще получи в допълнение финансиране, което да отговори на ускореното развиване на плана. Сделката беше финализирана през ноември 2017 година

„ Sofia Ring Mall е впечатляващ търговски център от ново потомство, построен в една от най-перспективните зони на София. Тази договорка дава на нашия клиент конкурентна цена на кредитния запас и повишен период на погасяването му, а по този начин също и в допълнение финансиране, с което да се продължи по-нататъшното развиване на плана “, съобщи Асен Ягодин, изпълнителен шеф с сектор „ Корпоративно банкиране и финансови пазари “ в Пощенска банка.

„ Тази договорка ни дава извънредно атрактивен пакет за нашето финансово показване - ние ставаме по-ефективни, по-силни и гъвкави при осъществяването на нашия упорит бизнес проект. Освен тази основна договорка, 2017-а година ни донесе и в допълнение увеличение на трафика с 12% по отношение на към този момент нарастналия с 26% индикатор през 2016 година, което бе последвано от аналогично повишаване на конверсията за наемателите на нашите обекти”, сподели Димитрис Папулис, изпълнителен шеф на „ София Саут Ринг Мол” ЕАД.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР