- София приема традиционно удобния си съперник в мач от

...
- София приема традиционно удобния си съперник в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще търси нов положителен резултат срещу Берое



- София приема обичайно комфортния си противник в мач от четвъртия кръг на efbet. Двубоят на стадион " Българска войска " е довечера от 21:00 часа.


 " Червените " влизат в срещата в положително въодушевление, откакто в четвъртък и се класираха за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Там отборът на Саша Илич ще срещне ирландския Сейнт Патрикс.

21  ЦСКА - София - Македония (ГП)
Столичани стигнаха до против Черно море, а в воин за тима се трансформира, който осъществя дебютното си попадение с алената фланелка.


От началото на сезона изпитва съществени проблеми с неналичието на дълбочина в състава. Петър Хубчев на няколко пъти даже не съумя да запълни групата за дуелите.
 Хубчев: Дори и кучетата в Стара Загора знаят за проблемите ни Хубчев: Дори и кучетата в Стара Загора знаят за проблемите ни
През седмицата старозагорци се укрепиха със бранителя Рука, който се чака да стартира титуляр още през днешния ден. Извън сметките на заралии обаче остава нападателят, който получи наказване от два мача поради аления картон, изкаран във втория кръг.


Саша Илич няма да може да разчита само на. Офанзивният футболист има лека травма, която го извади от групата на - София за последните два мача.
 В петък клубът публично се раздели с оказалия се непотребен Федерико Варела.

" Червените " към момента не познават усета на загубата през актуалната акция и, при триумф през днешния ден, ще изравнят водача Лудогорец.


Моментът е подобаващ за домакините, защото съперникът има своите проблеми, а и Берое обичайно играе мъчно на " Българска войска ". 
Столичани имат 9 победи и едно тъждество в последните 10 срещи сред тези два тима в София.

ЦСКА - София - Берое

Вероятни сформира:

- : ,,,, Де Нойер,,,,,,.

: ,,,,,,,,,,.

Съдия: Валентин Железов
Стадион: " Българска войска "
Начало: 21:00 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР