София. Президентът на Европейската народна партия (ЕНП) Жозед Дол се

...
София. Президентът на Европейската народна партия (ЕНП) Жозед Дол се
Коментари Харесай

Жозеф Дол, ЕНП: Социалистите завиждат, защото Бойко Борисов е най-успешният шеф в Европа

София. Президентът на Европейската национална партия (ЕНП) Жозед Дол се срещна с кметовете и ръководителите на Общински препоръки от цялата страна, определени с листата на ГЕРБ. Разговорът се организира преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на районите, който се организира в София сега, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Президентът на ЕНП бе безапелационен, че България би трябвало да е горда с председателството на Съвета на Европейски Съюз. “От през вчерашния ден съм в България и усетих, че социалистите са доста завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не същестуват откогато България пое Председателството, тъй като Бойко е най-успешният началник в Европа. Единственият метод да се покажат е да приказват за Бойко и какво прави Бойко ”, разяснява Дол.
Жозеф Дол поздрави българските градоначалници за сполучливото развиване на българските райони в последните години. По думите му, ръководените от ГЕРБ обитаеми места са придобили същински европейски образ в последните години. Президентът на ЕНП акцентира, че българските градове и села се развиват непрестанно и изрази убеденост, че стандартът на живот на всички български жители ще бъде усезаемо усъвършенстван под управлението на тези кметове.
Градоначалниците от своя страна показаха благодарността си към ЕНП и обявиха, че европейската взаимност и финансирането на значимите за българите планове от страна на Европейски Съюз е от извънредно значение за всички обитаеми места в страната. Всеки от българските кметове даде своите безапелационни доводи пред Дол за какво кохезионната политика не би трябвало да се трансформира като дадоха образци от районите, които ръководят. Президентът на ЕНП акцентира, че страната ни е измежду отличниците в тази сфера и съобщи, че кохезионната политика е значима освен за България, само че и за целия Европейски Съюз, тъй като сплотява страните-членки. “България се потвърди като благонадежден сътрудник и виновна страна-членка на Европейски Съюз. Кохезионната политика понижава разликите сред страните и това се вижда в доста от българските градове, придобили европейски образ в последните години ”, изясни още Жозеф Дол.
По време на срещата си с българските кметове и ръководители на Общински препоръки от цялата страна президентът на ЕНП изрази задоволството си, че те живеят с проблемите на хората на обитаемоте места, които управляват. Жозеф Дол поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат положителни и мъдри решения, с които позволяват проблемите на хората. Той ги посъветва да следват образеца на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил по този начин, че така наречен политическите елити да остават на нивото на проблемите на хората.
“Вие познавате фамилиите, развиването на районите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите другари Бойко и Цветан, които ме послушаха при образуването на ГЕРБ и през днешния ден триумфа на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек ”, добави Дол. Той бе безапелационен, че триумфите, нововъведенията и развиването на райони като София, Варна, Бургас, Габрово и други се дължат на мощните кметове от ГЕРБ. Жозеф Дол посочи, че Пловив е Европейска столица на културата.
Жозеф Дол акцентира, че за ГЕРБ като част от фамилията на ЕНП най-важното е всички гласоподаватели да отидат до урните и да гласоподават на идващите избори, тъй като това е гаранция за триумфа на ГЕРБ. Tой бе безапелационен, че Мария Габриел е извънреден еврокомисар. “Въпреки че пое поста по време на средата на манадата тя сподели, че единствено една решителна жена като нея може толкоз бързо да се ориентира в обстановката. Мария прави в действителност страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет даже в най-малките селца в Европейски Съюз ”, добави той и разяснява, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР