София. През нощта ще преобладава ясно време. Вятърът ще отслабне.

...
София. През нощта ще преобладава ясно време. Вятърът ще отслабне.
Коментари Харесай

НИМХ: Утре ще е предимно слънчево, дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 7° и 12°

София. През нощта ще доминира ясно време. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, по Черноморието 2° - 6°. Утре ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб, в Източна България сдържан. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 7° и 12°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Анна Дякова.
Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месец декември, денем ще е съвсем без смяна.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода 10° - 12°.
В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа мощен югозападен вятър. Ще се затопли, оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра – към 3°.
Във вторник и през по-голямата част от деня в сряда ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде от юг-югозапад, най-вече слаб. Ще се затопли и преобладаващите оптимални температури ще са сред 10° и 15°. Главно в западната част на Дунавската низина и в обособени региони на Горнотракийската равнина ще бъде мъгливо и там дневните температури ще остават малко по-ниски. По-късно денем в сряда от запад облачността ще се усили, изначало ще е висока и междинна. В четвъртък тук-там от запад на изток ще превали слаб дъжд, тогава за малко и вятърът ще се ориентира от запад, а температурите едва ще се намалят.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР