София. През месец май 2019 г. започва петото издание на

...
София. През месец май 2019 г. започва петото издание на
Коментари Харесай

Започва петото издание на националното турне Клуб „Малки откриватели“ на National Geographic Kids

София. През месец май 2019 година стартира петото издание на националното турне на National Geographic Kids Клуб „ Малки откриватели “. Това оповестиха от пресцентъра на Банка ДСК . За четвърта поредна година Банка ДСК е общоприет сътрудник на самодейността, която се организира под мотото „ Учи, забавлявайки се “ и ще премине през огромните градове на България през месеците май, юни, август и септември.
Основната тематика на тазгодишното издание на Клуб „ Малки откриватели “ ще бъде опазването на околната среда. Докато играят и се забавляват, малчуганите ще получат скъпи препоръки и уроци за разделното събиране на боклуци, екосъобразен метод на живот, по какъв начин да се грижим за природата, по какъв начин и за какво да рециклираме, и за какво е значимо да се грижим за природата и планетата.
Като част от своята задача Банка ДСК непрекъснато влага в образованието на младежите и ранното детско развиване. Превръщайки зелената идея в резистентен детайл на своята корпоративна политика, финансовата институция внедрява екологични практики и технологии, като поддържа и цивилен начинания за запазване на околната среда.
Екипът на Банка ДСК има вяра, че е извънредно значимо младото потомство да се възпитава в обич и грижа към природата и планетата. „ Смятаме, че е персонален дълг на всички нас да дадем образец на младежите като поставяме старания да опазим околната среда, тъй като по този метод влагаме в тяхното бъдеще и бъдещето на планетата ни като цяло “, разясняват от банката. В специфичния ъгъл на Банка ДСК в границите на Клуб „ Малки откриватели “ всяко дете ще може да оцвети саксийка и засади в нея лична четирилистна детелина.
Всички искащи могат да се включат в турнето на следните дати и местоположения:
- Варна – 11 май 2019 година – площад „ Независимост “;
- Пловдив – 24 май 2019 година – градина „ Цар Симеон “;
- Бургас – 26 май 2019 година – площад „ Тройката “;
- София – 01 юни 2019 година – Борисова градина;
- Варна – 15 август 2019 година – Приморски парк;
- Бургас – 17 август 2019 година – Морска градина;
- София – 15 септември 2019 година – Южен парк;
- Велико Търново – 22 септември 2019 година – местоположението ще бъде оповестена на страниците на банката и NG във Facebook.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР