София. Представителите на БСП - Петър Курумбашев и ГЕРБ -

...
София. Представителите на БСП - Петър Курумбашев и ГЕРБ -
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ с различен прочит на извоюваното по пакета „Мобилност”

София. Представителите на Българска социалистическа партия - Петър Курумбашев и ГЕРБ - Андрей Новаков се разминаха в оценката си по постигнатото в европарламента по промените в пакета „ Мобилност ”, прочут още като ограниченията „ Макрон ”. Двамата гостуваха в утринния блок на бТВ " Тази заран ".
Според представителят на ГЕРБ, левицата в лицето на Петър Курумбашев популяризира опорни точки, съгласно които всички триумфи да бъдат тълкувани отрицателно и показани като неуспех.
Курумбашев разяснява, че е било победа, че интернационалният превоз е бил изключен от директивата за командироване и водачите да не се връщат, само че е било гласувано камионът да се върне в страна-членка на Европейски Съюз с най-малко едно разтоварване, което по думите му не е добре. Има още едно изкисване – водачите да не спят в камионите, а в паркинги, които дават отговор на избрани 10 условия – да вземем за пример течаща вода, тенти и други
Андрей Новаков от ГЕРБ съобщи, че голяма част от проблемите са били решени, само че все пак опорните точки са всявали ужас и хората са били подведени.
Той сподели и разпечатка на документ, в който показва, че написа по какъв начин тъкмо контрактуваните промени да се опишат отрицателно.
По думите му документът му е даде от транспортьор, който се е почувствал употребен.
„ С моя екип прегледахме положителните и неприятните точки и това е един разбор. Там има три позитивни и негативни точки ”, изясни Курумбашев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР