София. Представители на АБВ - Младежи се включиха в организирания

...
София. Представители на АБВ - Младежи се включиха в организирания
Коментари Харесай

АБВ-Младежи София се включиха в протест срещу двойните стандарти спрямо малкия и среден бизнес в България

София. Представители на АБВ - Младежи се включиха в проведения от Националния съюз на кабелните оператори " Клуб 2000 " митинг против двойните стандарти по отношение на дребния и междинен бизнес в България. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ .
АБВ - Младежи София постоянно са били срещу монополизацията от всевъзможен вид, като актуалният случай не прави изключение. Подкрепяме импортираните с намерено писмо претенции за осветляване на цените на малките екрани, за равни благоприятни условия за огромни и дребни оператори и за нужните законови промени по отношение на вярната регулация в бранша. Ние твърдо заставаме зад интелектуалната благосъстоятелност и авторското право, само че твърдо срещу двойното ценообразуване, при което огромните телекоми получават цена над 10 пъти по-ниска на брой клиенти по отношение на дребните. Оставянето на ситуацията в настоящия тип, няма по какъв начин да не докара до монопол в бранша, а от там ще последва наложително повишаване на цената за потребителите. АБВ - Младежи София поддържа акции против нарушителите на правото, само че когато те са против действителните извършители и откакто е имало идентични условия и регулация за всички в сферата.
Тези належащи законови промени са първата стъпка към излизането ни от незадоволителното 112-то място по независимост на словото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР