София. Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подписа днес в

...
София. Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подписа днес в
Коментари Харесай

ГЕРБ подписа рамкови политически споразумения за местните избори с ПП „Обединени земеделци“ и ПП Български демократически форум

София. Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов подписа през днешния ден в Централата на партията в София рамкови политически съглашения за локалните избори с Политическа партия „ Обединени земеделци “ и Политическа партия „ Български демократически конгрес “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . От страна на Политическа партия „ Обединени земеделци “ съглашението подписа ръководителят на партията Петя Ставрева, а от страна на Политическа партия „ Български демократически конгрес “ - ръководителят Жаклин Толева.
С оглед на сполучливото партньорство от европейските избори тази пролет и постигнатата безапелационна победа на тях, управленията на ГЕРБ, „ Обединени земеделци “ и „ Български демократически конгрес “ се договориха ползотворното съдействие да продължи и за локалните избори. В документите се показва, че структурите на Политическа партия ГЕРБ могат да образуват обединения с „ Обединени земеделци “ и „ Български демократически конгрес “ за взаимно явяване в разнообразни общини посредством лъчение на обща кандидатура за кмет и обща листа с общински съветници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР