София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и представители на

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и представители на
Коментари Харесай

Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с посланика на Австрия в България Н. Пр. Андреа Вике

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и представители на управлението на партията бяха признати от посланика на Австрия в България Н. Пр. Андреа Вике, която сега ръководи и Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . По време на диалога двете страни разискаха Дунавската тактика и означиха нуждата в бъдеще тематиката да е център на по-активен общоевропейски спор и да бъде направено нужното за спомагателни запаси за страните от Дунавския район, включително поддържането на коритото и изключителната туристическа прелест на Дунава и района.
Беше обиден и въпросът за нуждата Европа, с всичките си институции, да съхранява отстояването на Договора за очистване на ракетите със междинен обхват.
Председателят на АБВ Румен Петков осведоми Н. Пр. Андреа Вике, че партията изрично е за унищожаване на глобите против Русия и в противоположната посока.
Петков насочи покана към посланика на Австрия за присъединяване в енергийния конгрес, иницииран и проведен от АБВ на 19 януари идната година и изрази очакване да се ангажират с присъединяване и австрийски специалисти. Той заявява разбирането на партията, че социално-икономическият интерес на Европа допуска директна доставка на съветски газ за Европа. „ Това значи, че трасето би трябвало да мине през България и това е най-удачното решение точно за България, Сърбия, Унгария и Австрия. Всички сме заинтригувани от това и от позиция на обществената атмосфера, и от позиция на развиването на стопанската система “, акцентира Румен Петков.
Представителите на Политическа партия АБВ показаха паника от оповестеното желание за основаване на войска в Косово, което е в несъгласие с всички интернационалните нормативни актове до момента.
Двете страни показаха нуждата от разширение на всестранните връзки сред България и Австрия и съответно в региона на културата, където има дългогодишни обичаи.
От страна на Политическа партия АБВ в срещата участваха ръководителят на политическата мощ Румен Петков, зам.-председателят Любомира Ганчева и ръководителят на АБВ-Младежи Пламена Заячка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР