София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и членът на

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и членът на
Коментари Харесай

Ръководството на ПП АБВ обсъди с посланика на Катар в България Н. Пр. Рашид Бин Али ал Хатер отношенията между двете държави

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и членът на ИБ на партията и отговорник по въпросите на интернационалните връзки доцент Георги Кючуков организираха среща с Н. Пр. Рашид Бин Али ал Хатер, дипломат на Катар в България, която бе проведена от съветника по въпросите за Арабския свят към Алтернатива за българско възобновление Анастас Терзобалиев. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ .
По време на диалога бяха разисквани вероятностите и опциите за общи капиталови планове. Н. Пр. Рашид Бин Али ал Хатер предложи подпомагане за показване на наши бизнес планове пред катарските държавни органи и даде обещание подпомагане за тяхното реализиране. В тази връзка бяха разисквани и ограниченията, които биха улеснили визитата на катарски жители в България и опциите им за присъединяване в взаимни бизнес планове.
Посланик Рашид Бин Али ал Хатер изрази извънредно положителни персонални усещания и удовлетворение от българските курорти и предлаганите в тях услуги. В рамките на срещата двете страни разискаха опциите за увеличение броя на катарските туристи у нас.
Посланикът на Катар прояви интерес към опцията наши висши образователни заведения да образоват катарски студенти. Постигната беше сделка за посещаване на представители на посолството на Катар в разнообразни ВУЗ-ове с оглед запознаване с стратегиите и опциите за образование в тях. Между двете страни беше разисквана и опцията за съвместен продан на експерти в разнообразни области.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР