София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с депутата от Германския Бундестаг Николас Льобел

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с Николас Льобел - член на Германския Бундестаг и докладчик за България към Парламентарната група на ХДС/ХСС. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
В рамките на срещата Цветанов срещна Льобел с политическата и икономическата обстановка в България, като акцентира, че страната ни разчита на партньорството и поддръжката на Германия, с цел да продължи да работи както за стабилността в района на Западните Балкани, по този начин и за единна и мощна Европа.
Николас Льобел означи отличните усещания, с които се е сдобил по време на визитата си в България. „ През последните 10 години България е постигнала доста и това се дължи на работата на мощни политици като премиера Бойко Борисов и Вас “, сподели Льобел. Двамата с Цветан Цветанов се сплотиха към концепцията за още по-засилено парламентарно съдействие сред България и Германия.
По-рано през днешния ден Николас Льобел се срещна с премиера Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и кмета на София Йорданка Фандъкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР