София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Германия в България Н.Пр. Херберт Салбер

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с посланика на Германия в България Н.Пр. Херберт Салбер. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Двамата разискаха политическата и икономическа обстановка в страната и района. Цветанов и Салбер се сплотиха към високата оценка за отличните двустранни връзки, като подчертаха обичайното партньорство сред двете страни. Цветанов уточни, че България и районът на Западните Балкани постоянно са се радвали на поддръжката на немските сътрудници и благодари за ангажираността на Германия за повишение на свързаността и интегрираността на страните от района с Европейски Съюз по време на Българското председателство, в това число и за приноса й в тази посока в границите на Берлинския развой. Отбелязан бе и ползата за осъществяване на нови немски вложения в страната, както и за разширение на към този момент съществуващи такива. Цветанов акцентира, че гарантирането на добър бизнес климат, икономическа непоклатимост и правна сигурност са измежду целите на държавното управление на премиера Бойко Борисов и управническата стратегия на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР