София. Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се срещна със заместник-председателя на Групата на ЕНП в ЕП Естер де Ланге

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова се срещна в Брюксел с вицепрезидента на ЕНП и зам.-председател на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Естер де Ланге, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Това стана в границите на 30-ата среща на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти.
Д-р Дариткова срещна зам.-председателя на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал с настоящата политическа конюнктура в България. Де Ланге оцени високо визитата си в България, на което имаше опция на място да се запознае с ограниченията за сигурност в региона на границата на Европейски Съюз с Турция. Вицепрезидентът на ЕНП Естер де Ланге също по този начин поздрави доктор Дариткова за отличните резултати на ГЕРБ на европейските и локалните избори.

По време на форума в Брюксел Даниела Дариткова беседва и със заместник-председателите на Европейска комисия Дубравка Шуица и Маргаритис Скинас, както и с ръководителя на Комисията по петициите на Екологичен потенциал Долорес Монсерат.
Срещата на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП продължава с диспути с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и еврокомисарите от ЕНП. В диалозите ще взе участие участва и българският еврокомисар по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша и първи вицепрезидент на ЕНП Мария Габриел.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР