София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на

...
София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посрещна в Народното събрание ученици от средно училище „Панайот Волов“-Шумен

София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посрещна в Народното събрание 25 възпитаници от приблизително учебно заведение „ Панайот Волов “, град Шумен, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Те посетиха Народното събрание дружно с шефа на учебното заведение и двама свои преподаватели по покана на народния представител от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров. На срещата участваха шуменски депутати от всички парламентарни групи, както и депутатът от ГЕРБ Галя Захариева.
Младежите учат в първата профилирана паралелка в България с профил „ Защита на информацията и национална сигурност “, която е основана през 2014 година. Сред дисциплините, залегнали в образователния проект, са „ Криминалистика и криминология “ и „ Психология на незаконното държание “.
Депутатите разговаряха с младежите за подобряването на просветителната система и им обясниха акценти от законодателната активност. Цветан Цветанов посочи, че за ГЕРБ усъвършенстването на просветителната система и инвестицията в младежите е приоритет.
Бе извършена полемика, обвързвана с националната сигурност и защита, противодействието на тероризма и ограниченията за предварителна защита против потреблението на наркотични субстанции от подрастващите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР