София. Председателят на парламента Цвета Караянчева посрещна председателя на Скупщината

...
София. Председателят на парламента Цвета Караянчева посрещна председателя на Скупщината
Коментари Харесай

Председателят на парламента Цвета Караянчева посрещна председателя на Скупщината на Република Черна гора Иван Брайович

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посрещна ръководителя на Скупщината на Република Черна гора Иван Брайович, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Той е на публично посещаване в България през днешния ден и на следващия ден. Визитата му е по покана на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.Брайович и Караянчева ще проведат среща, като след нея двамата ще дадат изказване за медиите. След това ще стартира церемонията по полагане на венци пред Паметника на Незнайния боец.
В програмата на черногорските парламентаристи са планувани още срещи с вицепремиера по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева и с министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година Лиляна Павлова.
Утре народни представители от Комисията по европейски въпроси и надзор на европейските фондове и Групата за другарство България – Черна гора ще се срещнат с задграничните посетители. По-късно ръководителят на Скупщината на Черна гора Иван Брайович ще беседва с президента на Република България Румен Радев.
По време на визитата си у нас черногорската делегация ще посети също храм-паметника „ Свети Александър Невски ”, както и град Пловдив.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР