София. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев участва в юбилейното

...
София. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев участва в юбилейното
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев участва в юбилейното колоездачно състезание за Купа Васил Левски

София. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев взе участие в юбилейното колоездачно съревнование за Купа " Васил Левски ". Двудневната обиколка, отдадена на 180-годишнината от рождението на Васил Левски, се организира под почетния патронаж на ръководителя на Народното събрание. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.
Преди да се включи в конкуренцията сред любителите-колоездачи от село Къкрина до Ловеч, Димитър Главчев означи пред публицисти, че фигурата на Васил Левски е толкоз огромна, че всеки българин може да откри в нея нещо за себе си. Той е най-светлият облик в нашата история, образец за почтеност, за откровеност, за свободолюбие, добави ръководителят на Народното събрание. Ако перифразираме неговата мисъл „ Времето е в нас и ние сме във времето “, се надявам Левски да е в доста от нас, тъй като всички го носим в нас, уточни Димитър Главчев.
Председателят на Народното събрание ще връчи премиите на спечелилите в категория „ Мъже ” пред паметника на Васил Левски в Ловеч.
Колоездачното съревнование за Купа " Васил Левски " бе проведено от регионалния шеф на Ловеч в партньорство с Колоездачен клуб „ Хемус 1896 ” - Троян, Български колоездачен съюз, Общините Карлово, Троян и Ловеч.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР