София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов се срещна с политици и депутати от ХДС от провинция Саксония-Анхалт

София. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов се срещна през днешния ден в Народното събрание с политици и депутати от ХДС от провинция Саксония-Анхалт. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание. Немската делегация в състав Детлеф Гюрт, Карстен Борхер, Йенс Колзе, Крис Шуленбург и Йенс Дидрихс посети България по покана на Фондация „ Конрад Аденауер “ - България.
„ Фактът, че тази седмица за повторно имам опцията да посрещна в България наши немски сътрудници е доста мощен знак за все по-интензивното ни съдействие “, посочи Цветан Цветанов пред своите посетители. Той показа, че е щастлив да бъде хазаин в българския парламент на представители на ХДС, като акцентира, че връзките с ХДС постоянно са били изключително топли.
По думите на Цветан Цветанов Германия има основна роля в развиването на европейския план. Той благодари на ръководителя на офиса на Фондация „ Конрад Аденауер “ в София Торстен Гайслер за дейната му работа по организацията на това посещаване.
Гостите от Германия имаха опцията да следят част от дебатите в пленарна зала преди гласуването на трите министерски оставки и избирането на новите министри. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ги приветства персонално от парламентарната естрада.
Представителите на ХДС от провинция Саксония-Анхалт показаха своята голяма признателност за опцията да следят дебата в пленарна зала и по-късно взимането на толкоз значими решения като избора на новите министри.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР