София. Председателят на БТПП Цветан Симеонов и изпълнителният директор на

...
София. Председателят на БТПП Цветан Симеонов и изпълнителният директор на
Коментари Харесай

БТПП и ИАНМСП обсъдиха приоритетите и актуалните въпроси за сътрудничеството между двете институции

София. Председателят на БТПП Цветан Симеонов и изпълнителният шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия Бойко Таков организираха работна среща, на която разискаха целите и настоящите въпроси за съдействието сред двете институции. Това оповестиха от пресцентъра на Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия . Във фокуса на диалога бяха сложени начинания на двете организации за подкрепяне развиването и интернационализацията на МСП. Отбелязана бе ролята на страната за основаване на удобни рамкови условия за свободното развиване на дребните и междинни предприятия, за увеличение на приноса им за растежа, работните места и програмата за резистентност. В тази посока са наложителни промени, които да основат условия за превъзмогване на несъразмерната административна тежест върху МСП.
Цветан Симеонов обърна внимание на нуждата от по-нататъшно улеснение на вноса на работна мощ, тъй като сегашните процедури са комплицирани и мудни за множеството огромни предприятия, а още повече за МСП.
Двете организации ще обединят напъните си за намиране на механизми за осъществяване на политики, ориентирани към потребностите на МСП за улеснен достъп до финансиране и потребление опциите за поощряване и рационализиране на уменията за развиването им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР