София Прайд се провежда за единадесети път в София. Тази

...
София Прайд се провежда за единадесети път в София. Тази
Коментари Харесай

София Прайд и още две шествия в събота в София

" София Прайд " се организира за единадесети път в София. Тази година  шествието е под наслов " Различни хора, равни права ". Според уредниците парадът е опция за хората с друга полова ориентировка да споделят с обществото по тематики, които засягат ЛГБТИ общността.
 София Прайд БГНЕС

Участниците в парада упорстват за законови промени, които да разрешават на хомосексуалните да получават здравна информация за сътрудниците си, да могат да ги наследяват при гибел, както и да осиновяват деца.
 София Прайд БГНЕС

 Поход за фамилията БГНЕС-->

Две други шествия се организираха в столицата в деня на " София Прайд ". Едното бе " Поход за фамилията ", където хората се афишират в поддръжка на брака и обичайните фамилни полезности и упорстват за повече деца в страната. Някои от участниците в похода, който с изключение на в столицата се организира в още четири града, не виждат в него контрашествие на " София Прайд ". Третото шествие в София в събота бе под наслов „ Да запазим децата от разврата “. То стартира от пилоните на НДК и стигна до Борисовата градина. В него се включиха стотици хора.

 Поход за фамилията БГНЕС
Събитията минаха при засилени ограничения за сигурност. Временна организация на придвижването беше въведена по основни улици и булеварди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР