София. Повече от 50 снимки, които представят река Дунав, са

...
София. Повече от 50 снимки, които представят река Дунав, са
Коментари Харесай

Над 50 снимки са получени в Министерството на регионалното развитие и благоустройството за конкурса „Една река – десетки райски кътчета“, посветен на река Дунав

София. Повече от 50 фотоси, които показват река Дунав, са получени единствено за седмица в Министерството на районното развиване и благоустройството за оповестения фотоконкурс на тематика „ Една река – десетки божествен кътчета “. Той е отдаден на Международния ден на река Дунав, който се отбелязва на 29 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството .
15 юни е крайният период за изпращане на фотоси за включване в конкуренцията. Необходимо е единствено те да са направени в последната година и половина, да са сред 2 MB и 6 MB и да показват река Дунав. Задължително е при изпращането им на e-mail: [email protected] да се посочат име и адрес на създателя, телефон, възраст, както и изложение на мястото, където е направена фотографията. За трите най-хубави фотоси ще има атрактивни призове, планувани са и доста поощрителни награди.
Конкурсът цели да открие и разпространява най-красивите кътчета по река Дунав. Най-добрите фотоси ще станат част от специфична галерия, която ще бъде открита в Русе от министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков на 29 юни. Част от фотосите ще бъдат изложени и на „ Моста на влюбените “ в София през октомври в експозиция, която ще бъде част от заключителното събитие за Българското председателство на Дунавската тактика - Седмия годишен конгрес и министерската среща за туризма. Акценти на форума са районният туризъм като генератор на стопански напредък и основен фактор за справяне с екологичните, социално-икономическите и демографските провокации, както и културното завещание в политиките на Европейски Съюз като запас за стабилно развиване.
На 25 май в София, като част от календара на Българското председателство на Дунавската тактика, следва взаимната работна среща на Националните ѝ координатори и Координаторите на предпочитани области, отдадена на опциите за усъвършенстване на работата по нея.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР