София. По покана на АБВ-Младежи представители на младежките организации на

...
София. По покана на АБВ-Младежи представители на младежките организации на
Коментари Харесай

По покана на АБВ-Младежи представители на младежки организации на Единна Русия и на Младежкия парламент на Руската федерация участваха в честванията на 141 г. от освобождението на Плевен

София. По покана на АБВ-Младежи представители на младежките организации на Единна Русия – „ Млада армия “ и „ Двуглав орел ” и членове на Младежкия парламент на Руската федерация взеха присъединяване в честванията по случай 141 година от Освобождението на Плевен. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ .
По време на визитата си у нас съветската делегация посети галерия, отдадена на 140 година от Освобождението на България и взе участие в конференция на тематика: „ Българо-руските връзки - през вчерашния ден, през днешния ден и на следващия ден ”.
Двете мероприятия се организираха в Панорама „ Плевенска епопея 1877 година ” със съдействието на шефа на музея госпожа Емилия Зорнишка. Мястото на осъществяване – „ Мъртвата котловина “, е знаково и играе основна роля в Освобождението на България.
Председателят на АБВ Румен Петков откри младежката конференция и насочи одобрение към участниците в нея. От съветска страна участваха Елисавета Игоревна, член на Младежкия парламент на Русия и дипломат на благосклонност, Динар Бариев, член на Координационния съвет на МГЕР и ръководител на „ Млада армия “ за Татарстан и Николай Владиславович, началник на младежката организация „ Двуглав орел ” в Москва. Съвместно с представители на АБВ-Младежи те разискаха тематиките за съхранението на паметта, културното взаимоотношение и вероятностите за развиване на връзки сред България и Русия. Участниците се сплотиха към нуждата младежите да имат по-активна роля в политиката, в това число и на интернационално равнище, защото точно те са носители на смяна, а сега в областта на интернационалните връзки повече от всеки път са нужни мирна, рационална политика и разговор.
По време на полемиката породи концепцията за образуване на Черноморски юношески конгрес. Официални посетители на събитието бяха и представителите на Россътрудничество за България – Наталия Киктенко, Коста Пеев и Мария Боровика, които обявиха подготвеност за поддръжка на бъдещите взаимни юношески интернационалните мероприятия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР