София. Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме

...
София. Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме
Коментари Харесай

Кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева: Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме искали и не сме получавали

София. Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали и не сме получавали. Това сподели пред публицисти кметицата на регион „ Младост “ Десислава Иванчева, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Иванчева бе доведена в правосъдната зала дружно със заместническата й Биляна Петрова. Двете бяха в обособено пространство зад стъкло. Наложи се Иванчева и Петрова да подвикват към публицисти, с цел да могат да бъдат чути.
Относно някогашния кмет на „ Младост “ Петко Дюлгеров, който също е обвинен за взимане на рушвет в изключително огромни размери, Иванчева съобщи: „ Той не ни е давал никакви пари. Просто са открити в служебната кола, в някакво кашонче “. На въпрос по кое време са били подхвърлени парите, тя посочи: „ Когато ни обискираха. 5 часа седяхме без юрист “.
На въпрос дали е ходила в кафенето в градинката „ Кристал “ и имала ли среща с Дюлгеров, Десислава Иванчева удостовери, че са пили кафе. „ Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали, не сме получавали. Парите са евентуално подхвърлени. Няма да си държа пари в отворен кашон с мен. Плюс това, когато тършуват те в двете дамски чанти, без списък, без нищо и кашона с пари. Жабките, страничните порти, цялото това пространство не са претърсвали, проверявали и описвани, което значи че всичко е било подметнато и открито “, изясни тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР