София. От КSW готвят невиждана битка за Мартин Форд, който

...
София. От КSW готвят невиждана битка за Мартин Форд, който
Коментари Харесай

Спорт: KSW гласят невиждана битка между Мартин Форд и Иранския хълк

София. От КSW готвят невиждана борба за Мартин Форд, който преди няколко месеца публично подписа с организацията. KSW желаят Ford да се бие против известния като Иранският хълк - Саджад Гариби. Интересното е, че нито един от двамата няма опит в ММА и това ще е дебютна борба и за двамата. Гариби има дребен опит в битката, която е много известна в родината му. Преди няколко месеца Гариби изяви предпочитание да помогне в битката против Ислямска страна.
KSW е учредена през 2004 и е известна измежду почитателите с това, че от време на време провежда борби, които почитателите дефинират кат " фрийк шоу " и тази борба няма да е по-различна.
В лицето на Гариби, Форд ще срещне съперник, който може да се мери с него по физически параметри, само че дали ще може да му окаже опозиция в клетката? От KSW оповестиха, че може да подсилят клетката, която ще побере тези титани. Все още няма информация за датата на борбата, само че евентуално ще бъде преди пролетта на идната година. Форд е висок 204 см и тежи съвсем 150 кг, а неговия предстоящ конкурент Гариби е висок 188 см и тежи 180 кг.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР