София. От днес започва ремонтът на Източната тангента на София.

...
София. От днес започва ремонтът на Източната тангента на София.
Коментари Харесай

АПИ: Започват ремонтите на Източната тангента на София и на пътя през прохода Владая

София. От през днешния ден стартира ремонтът на Източната дъга на София. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура ” . Ще се ремонтира секторът от Автомагистрала „ Тракия “ до Северната скоростна дъга.
От 26 септември, вторник, ще стартира поетапен ремонт на сектора от път I-1 (Е-79) София - Перник, през Владая. Ремонтът ще стартира от правата сред „ Черния кос “ и контролно-пропусквателен пункт „ Владая “. Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи в двете посоки в платната за Перник. За облекчение на трафика по време на строителните действия, безвредното и безконфликтно пътешестване, Агенция „ Пътна инфраструктура “ предлага на водачите да употребяват автомагистрала „ Люлин “ и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.
Ремонтните работи се подхващат за повишение сигурността на придвижване през зимните месеци. От пътноподдържащите сдружения ще се изисква да работят с цялостна готовност, с цел да може плануваните действия да завършат в оптимално къс период. Шофьорите ще бъдат уведомявани навреме за всеки стадий от осъществяваните строителни работи и краткотрайната организация на придвижване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР