*** София. От 9.00 часа председателят на парламента Цвета Караянчева

...
*** София. От 9.00 часа председателят на парламента Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 17 юли

***
София.
От 9.00 часа ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева привиква изключително съвещание на Председателския съвет на Народното събрание във връзка със случаите на чума по животните.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Изток “ на Народното събрание ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов провежда кръгла маса на тематика „ Постигнатото в региона на вътрешните работи по време на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз “.

***
София.
От 11.30 часа в постройката на Министерския съвет Националният съвет за тристранно съдействие ще организира съвещание.

***
София.
От 09.00 часа Белоградчишкият свещеник Поликарп ще оглави св. Литургия в храм „ Св. Марина “ в двора на Софийска света митрополия.

***
София.
От 09.00 часа 9-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Илия С., Александър В. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 16-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Добромир М., Георги А. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Богдана Д., Минчо К., Тотка С. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа дневен център „ Светове “ към фондация „ Светът на Мария “ ще означи своя пети рожден ден с Ден на отворените порти. От 1.00 часа публично ще бъде показана активността на центъра през миналата година.

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Гриша Г., Данаил Г. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Димитрина Р., Мария Ж. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Христоско В., на който е повдигнато обвиняване за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в народен пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира Пресконференция на Цветелина Попова- Оланд – майката на двете български деца, които съдът и обществените служби на Норвегия лишиха, разделиха и предадоха за развъждане в разнообразни приемни фамилии на 200 км разстояние едно от друго.

***
София.
От 11.30 часа в зала 1 на ул. „ Московска “ 33 кметът на София Йорданка Фандъкова и Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков ще показват плана на последния стадий за възобновяване и разширение на парк „ Възраждане “ с вложения от общинското сдружение „ Софийски парцели “.

***
София.
От 12.30 часа в централата на АБВ на ул. “Врабча “ 23 управлението на Политическа партия АБВ ще даде конференция.

***
София.
От 13.00 часа в централата на Съюз на демократичните сили на ул. „ Г.С.Раковски “ 134 ще се организира първата конференция на новоизбрания ръководител и зам.-председатели на партията.

***
София.
От 13.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото по искане на Евелин Ц., за изменение на мярката за неотклонение.

***
София.
От 14.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Бисер Г., Владимир В. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа 19-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Лъчезар Я. и Габриел П., на които са повдигнати обвинявания за изнудване.

***
София.
От 15.00 часа в постройката на Българската организация по сигурност на храните на бул. " Пенчо Славейков " 15А шефовете на регионалните дирекции по сигурност на храните ще дадат конференция.

***
София.
От 15.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Ирена Анастасова и общинският консултант Николай Николов ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. " Леге " №10, етаж 1.

***
София.
От 15.00 часа в зала 456 в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I “ ще се организира съвещание на Комисия за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата.

***
София.
От 18.00 часа в зала „ Средец “ на София Хотел Балкан ще се състои тържествената гала по случай връчването на премиите: „ Икономика на ярко “ за 2017 година

***
София.
От 18.00 часа на етаж 2 в галерията на улица „ Шипка ” 6 в София ще бъде открита изложбата " 60 години художници от Благоевград ".

***
Аксаково./с. Ботево.
От 11.00 часа в местността „ Света Марина ” ще бъде открит едноименният фолклорен фестивал.

***
Банкя.
От 19.00 часа в парк „ Ротонда ” ще се организира концерт на Софийски духов оркестър.

***
Бургас.
От 14.00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се организира конференция, на която ще бъде показан нов мъжки футболен клуб.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дом на писателя на ул. „ Вола “ 1 ще се организира книжовен маратон, отдаден на писателката Яна Язова.

***
Бургас.
От 18.30 часа в зала „ Петя Дубарова “ на КЦ „ Морско казино “ ще бъде показан филмът на Божина Панайотова „ Червено, прекомерно алено “. Събитието е част от мини фестивала за документално-художествено кино „ Лято с писмено кино “.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Галерия „ Георги Баев “ ще бъде показана първата независима бургаска галерия на Bataki Studio „ Магията на киното в миниатюри “.

***
Бургас.
От 21.00 часа на открита сцена „ Охлюва “ ще бъде прожектиран филмът „ Любимец 13 “, част от самодейността „ Дни с филмите на Апостол Карамитев “ във връзка навършването на 95 години от рождението на огромния артист.

***
Варна.
От 9.00 часа в хотел Галерия Графит ще се организира Транснационално осведомително събитие „ Бизнес дамите в Дунавския район ”.

***
Варна.
От 10.00 часа с богата културна стратегия варненският Аквариум ще означи 86-години от откриването си. В 11.00 часа ще бъде показана безвъзмездна лекция за посетителите по план „ Преживей своето синьо лято ”.

***
Варна.
От 11.00 часа в Медицински университет Варна „ Проф. Параскев Стоянов “ ще се организира публична гала за връчване на Грамоти от самодейността
„ Спешните медици, с които се гордеем “ на пациентски организации „ Заедно с теб “.

***
Варна/с. Ботево.
От 11.00 часа в аксаковското село Ботево ще се организира Фестивалът “Света Марина ”, който събира артисти и танцьори от цяла Североизточна България. Очаква си обичайният водосвет тази година да бъде осъществен в наличието на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

***
Варна.
От 17.00 часа УМБАЛ „ Св. Марина “ ще означи патронния си празник.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа на паната пред Факултета по изобразителни изкуства ще се организира Откриване на галерия по случай 20-годишнината на вестник „ Янтра през днешния ден “.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в партийния съвет на Българска социалистическа партия Велико Търново ще се организира конференция на народния представител Валентин Ламбев и общинските съветници от Българска социалистическа партия.

***
Велико Търново. /с. Арбанаси.
От 20/00 часа в МДТ „ Константин Кисимов “ ще се организира Международен фестивал за класическа музика Arbanassi Summer Music –концертна програма„ Опасният чаровник Тодор Колев “ – концерт на Оркестър на Държавна опера – Варна и група.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Летен спектакъл ще стартира концерт на Акага, солист – Филип Аврамов.

***
Враца.
От 16.00 часа в Регионална библиотека „ Христо Ботев ” ще се организира академия за
креативно писане с гост-ментори.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в Пресклуба на Съюза на българските публицисти (ул. „ Отец Паисий " №4), ще се организира информативен ден по отношение на осъществявания контракт за безплатна финансова помощ по план: „ Внедряване на новаторски артикул – лечебни карамелажни бонбони с избран състав от етерични масла и антимикробен резултат в производството на „ Захарни фабрики “ АД ”.

***
Добрич.
От 18.00 часа кметът на Добрич Йордан Йоданов ще има открита приемна в двора на учебно заведение „ Любен Каравелов “.

***
Карлово.
От 19.00 часа на пл. „ 20 юли “ ще бъде връчена Наградата на Карлово.

***
Карлово.
От 11.00 часа в Историческия музей ще бъде открита изложбата „ Издания за Васил Левски ”.

***
Карлово.
От 20.00 часа на площад „ 20-ти юли “ стартира празничен концерт с присъединяване на Бег бенда на БНР. В 21.00 часа на същия площад Ансамбъл Българе ще показа своя театър.

***
Китен.
От 17.00 часа пред постройката на Община Китен ще се организира осведомителна среща на Европейския потребителски център, ориентирана към хората, които пътуват, почиват или пазарят в други страни от Европейски Съюз – „ Вашите права “.

***
Перник.
От 14.00 часа Република България „ Св. Минков “ ще се организира Лятна читалня „ Колко зная? ” – занимателни игри с деца от ЦПЛР – ОДК Перник.

***
Плевен.
От 10.00 часа в Пресклуб на БТА-Плевен ще се състои конференция на народния представител от " Българска социалистическа партия за България " Стефан Бурджев.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм „ Св. Марина “ ще бъде отслужена празничната архиерейска света Литургия, управлявана от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският консултант от ГЕРБ Иван Вичков ще приема жители в офиса на партията в регион „ Тракия “ в блок 91.

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детския отдел на библиотеката при ПБНЧ „ Еленка и Кирил Д. Аврамови “ ще се организира самодейността „ Бързи, смели, сръчни ” – разходка до състезателен комплекс „ Свищов ” и игри на воля.

***
Силистра.
От 11.00 часа в изложбената зала в Държавен списък – Силистра ще бъде открита фотодокументална галерия за Васил Левски: „ Всичко, което съм сторил, сторих го за Отечеството “.

***
Сливен.
От 16.30 часа в зала „ Май “ ще се организира обществено разискване на доклада за приходите и разноските на бюджета на Община Сливен за 2017 година

***
Сливен.
От 11.00 часа в регионалната администрация ще се организира конференция за хода на благотворителната акция в интерес на Болградската гимназия. На същата конференция ще бъде изнесена къса, спомагателна информация за новата процедура за европейско финансиране " Насърчаване на предприемачеството ".

***
Смолян.
От 11:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, ще се организира съвещание на Постоянната регионална епизоотична комисия по отношение на Африканската чума по свинете в Европа, установените огнища в Румъния и заплахата от нахлуване на заболяването на територията на Република България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР