София. От 14.00 в петък до 10.00 часа в неделя

...
София. От 14.00 в петък до 10.00 часа в неделя
Коментари Харесай

АПИ: От 14.00 часа в петък до 10.00 часа в неделя в участъка от автомагистрала „Струма“ край Дупница ще има две ленти в посока Кулата и една за София

София. От 14.00 в петък до 10.00 часа в неделя в сектора от автомагистрала „ Струма “ край Дупница ще има две ленти за придвижване за леките коли и ППС до 12 т в посока Кулата и една за София. От 10.00 часа в неделя до 14.00 часа в петък идната седмица, когато трафикът за столицата е по-интензивен, ще има две ленти за София и една за Кулата. С въвеждането на реверсивното придвижване ще се улесни пътуването в пиковите дни и часове. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " . Платното за Кулата от автомагистралата, което е наранено от пожара в депото за боклуци, остава затворено за осъществяване на нужните аварийно-възстановителни действия.
Превозните средства с маса по-голяма от 12 т, в това число и рейсовете, пътуващи към Кулата ще се отбиват от автомагистрала „ Струма “ при пътен възел „ Долна Диканя “, ще минават по път I-1/Е-79 и при пътен възел „ Бобошево “ ще не престават по автомагистрала „ Струма “. За пътуващите към София отбиването по път Е-79 ще става при пътен възел „ Бобошево “, а качването на автомагистралата ще бъде при пътен възел „ Дупница Север “.
За ППС над 12 т се не разрешава придвижването по пътната връзка от път Е-79 към автомагистрала „ Струма “, при пътен възел „ Дупница Север “ при км 51+236 и по пътните връзки от път ІІ-62 Дупница-Кюстендил към Автомагистрала „ Струма “ на пътен възел „ Дупница Юг “ по направленията: Кюстендил – Благоевград, Кюстендил – София, Дупница – Благоевград и Дупница – София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР