София. Очевидно политиката на управляващите в Столична община е насочена

...
София. Очевидно политиката на управляващите в Столична община е насочена
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП: Политиката на управляващите в Столична община е печалбарство, а не решаване на проблемите с паркирането в София

София. Очевидно политиката на ръководещите в Столична община е ориентирана към печалбарство, а не към решение на проблемите с паркирането в София. Това разяснява заместник-председателят на Комисията по превоз и туризъм в Столичния общински (СОС) съвет от Българска социалистическа партия Калоян Паргов. Поводът беше първото разглеждане на оферти за изменение и допълнение на Наредба за организация на придвижването на територията на Столична община, импортирано от шефа на ЦГМ ЕАД Христиан Петров. Това оповестиха от пресцентъра на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - София .
" Центърът за градска подвижност предлага наново нарастване на зелената зона за паркиране в София с 5500 места. Някак тихомълком става това, защото този път го прави посредством промени в Наредбата за организация на придвижването на територията на Столична община, разяснява Калоян Паргов. - Очевидно е, че политиката на Столична община е ориентирана към печалбарство, а не към решение на проблемите с паркирането в София. С сътрудниците от Българска социалистическа партия нееднократно сме упорствали за по-различна политика. Защото със сегашната политика на ръководещите скоро зонирането в София с платено паркиране ще стигне до Околовръстното шосе. Това не е решение на казуса с паркирането в града ни. Цяла София не може да бъде превърната в синя и зелена зона. И от това да печели едно комерсиално сдружение, за което постоянно сме имали подозрение в прозрачността на работата му. Всъщност, работата му е надалеч и от очите на жителите, и от първокласен надзор на СОС ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР