София. Новото луксозно издание Животът не струва пари & Тя

...
София. Новото луксозно издание Животът не струва пари & Тя
Коментари Харесай

Иво Христов, писател: Новото издание „Животът не струва пари & Тя е моя“ обединява две мои книги, а това, което ги свързва е отмъщението и смъртта

София. Новото първокласно издание „ Животът не коства пари & Тя е моя “ сплотява втората и третата ми книга. Това сподели писателят Иво Христов в изявление за Агенция „ Фокус “ във връзка днешната премиера на книгата му „ Животът не коства пари & Тя е моя “, която ще се състои от 19.00 часа в " Клуб на пътешественика " в София. „ Написах и двете книги в негативен период от време. Отмъщението е другото, което ги свързва, както и гибелта. Надявам се новото, обединено, първокласно издание да стигне до повече хора “, описа младият създател, като добави, че се вълнува за идното показване на книгата, както преди всяко негово събитие. „ Изключително благополучен ме прави фактът, че ще се срещна с хора, които съм виждал единствено на огромния екран. Още през цялото време концепцията ни бе за по-скромно събитие, което в допълнение да ни зареди с позитивни страсти преди празниците. На първо място желая да благодаря на ВИП гостите ни, по тази причина че ще отделят от времето си броени дни преди най-хубавите празници. Изненади ще има, като част от тях ще запазя в загадка. Ще кажа единствено, че ще споделя малко повече за към този момент готовата ми последваща книга и даже ще прочета фрагмент от нея “, показа още Христов.
Сред гостите на премиерата на новата книга на Иво Христов ще са някои от известните български артисти и лица от музикалната сцена, като Юлиан Вергов, Юлиан Костов, на VenZy и Моисей Стойчев, както и близначките Ива и Йоана Георгиеви от риалити предаването „ Фермата “. А на събитието с изключение на книги, ще се продават и ръчно направени сувенири, направени от майката на Иво Христов.

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР