София не е България. В провинцията се случват важни неща.

...
София не е България. В провинцията се случват важни неща.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: София не е България, трябва да запазим Панаира в Пловдив

София не е България. В провинцията се случват значими неща. Водим тежка борба за резервираме на Пловдивския панаир. Почетният съветски консул от Българска социалистическа партия Георги Гергов с разнообразни ходове се пробва да получи правото, и е на път да го стори, върху него.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Атанас Атанасов от Демократична България.

От Демократична България оповестиха, че ще подават писмо за оповестяването му на значим културен индивид за страната.

По думите им предприемачът Георги Гергов преглежда Панаира като строителна площадка и там може да излезе нов жилищен квартал.

Христо Иванов съобщи, че се обръща внимение на проблема, тъй като става дума за дългогодишно взаимоотношение сред ГЕРБ и Георги Гергов. Той прикани да се спре обслужването на Гергов и всички общински съветници да са на работа, а те ще създадат всичко да се спре застрояването на Панаира.

 

На 3 януари Общинският съвет в Пловдив трябваше да гласоподава за акциите на Пловдивския панаир. Трябваше да бъде решено дали Община Пловдив да одобри акциите на Варна в дружеството– притежател на Международния панаир – „ Пълдин туринвест “. Но съвещанието бе провалено, защото съветниците от ГЕРБ и Българска социалистическа партия не се явиха. На съвещанието обаче бяха пристигнали депутати от Демократична България - Христо Иванов и Ивайло Мирчев. От своя страна от Градската организация на Българска социалистическа партия се разграничиха от съветниците, определени с алената листа.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР